Express

E hëne - E enjte
18:00

“Express” është emisioni i vetëm i përditshëm në televizionet kosovare që tash e më shumë se një dekadë i mban shikuesit e KTV-së të informuar për lajmet më të reja kushtuar ekskluzivisht artit, kulturës dhe showbiznesit. Transmetohet nga e hëna deri te enjten në orën 18:00 dhe të premteve nga ora 20:00.

Të fundit nga Express